Multi bărbati se încadrează într-un tipar de a se îngriji de felul în care se îmbracă, acesta poti fi chiar tu. Ingrijirea mai mult, întelegerea îmbrăcămintei și a ceea ce cumpărati, vă poate îmbogăti viața. Va poate ajuta mult in discutiile cu clientii dumneavoastra, prin a afisa o imagine exemplara de om de afaceri.

Societătii în ansamblu îi pasă mai puțin de stil, mărimile în industria de îmbrăcăminte au fost amutite (reducerea capacitătii tale de a-ti pasă mai mult) și majoritatea bărbaților nu știu cum să le pese mai mult .

Puteti continua să vă pese mai putin de stil, dar îmbrăcămintea este o modalitate importantă de a vă exprima și este o necesitate. A avea mai multă grijă, a înțelege îmbrăcămintea și ceea ce achiziționati, vă poate îmbogăti viața.

Riscurile de a vă îngriji mai putin:

Te face să arăti mediu. Spune lumii că nu mai vrei sau nu știi să fii la curent. Ce altceva îti pasă mai putin? Slujba ta, relatiile tale? Vrei ca angajatilor tăi să nu le pese de felul în care se îmbracă? Vrei ca sotia, prietena sau partenerul tău să nu-i pese de îmbrăcăminte?

Avantajele de a vă îngriji mai mult:

Vei fi mai atractiv. Stima ta de sine se va îmbunătăti. Veți da un exemplu pentru familia sau copiii dvs. Aș crede că toate marile familii americane au o cultură a grijii de îmbrăcămintea lor.

Te vei implica în conversatia vizuală pe care societatea o are prin intermediul modei. Implicarea în conversație înseamnă să faci parte din comunitatea ta.

Să-ti pese mai mult nu înseamnă că trebuie să te cufunzi în modă sau stil. Puteti începe prin a vă îngriji mai mult de proportiile potrivite pentru potrivirea dvs.: lungimea potrivită a pantalonilor, spațiul potrivit pe trunchi, iar lista poate continua.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *